Κρεσέντο καταστολής από την ΕΛ.ΑΣ. • Τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο ένας πυροσβέστης, ενώ χτυπήθηκαν και αρκετοί άλλοι • Έγιναν τέσσερις προσαγωγές, μεταξύ των οποίων ένας δημοσιογράφος.
Εικόνες... δημοκρατίας Μητσοτάκη εκτυλίσσονται για ακόμη μια φορά απέναντι σε μια δυναμική κινητοποίηση, με την ΕΛ.ΑΣ. να κάνει πράξη την απειλή της και να επιτίθεται κατά των εποχικών πυροσβεστών που βρίσκονταν σχεδόν όλη την ημέρα, μέσα στο κτίριο του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.
Τα ΜΑΤ είχαν δώσει διορία προς τους διαμαρτυρόμενους που πραγματοποιούσαν κατάληψη στον χώρο για να εκκενώσουν το κτίριο και λίγο πριν τις 9 το βράδυ, πραγματοποίησαν επίθεση με πολλά χημικά και πολύ ξύλο.
Από τη βίαιη επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων, τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο ένας πυροσβέστης, ενώ χτυπήθηκαν και αρκετοί άλλοι. Σύμφωνα με αναφορές, από την αστυνομική βία έχουν τραυματιστεί 6-7 άτομα.



